Drømmer du om mere plads, mere ro og bedre livskvalitet? Så er denne debat noget for dig! Skivemødet og Landdistrikternes Fællesråd inviterer dig til en spændende samtale om livet på landet kontra i storbyen, der finder sted den 24. maj 2024 fra kl. 14.00 til 14.45 på den smukke Strandtangen i Skive.

Tv-vært Christian Degn vil styre slagets gang for dagens stærke panel bestående af:

  • Minister for Byer, Landdistrikter og Øer, Morten Dahlin
  • Formand for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard
  • Tv-vært og designer, Søren Vester
  • Formand for komitéen for årets Landsby, Helene Simoni
  • Lisa Castro Jensen, der har oplevet både storby- og landlivet


Debatten vil udforske de forskellige aspekter af livet i byen versus på landet og kaste lys over fordelene ved det landlige liv, herunder den øgede plads og større værdi for pengene. Vidste du for eksempel, at en gennemsnitlig familie på fire skal tjene 833.000 kr. mere om året for at bo i København sammenlignet med at bo i Skive? Det svarer til næsten 69.500 kr. ekstra hver eneste måned!

Stakkels storbyer? Denne debat vil udfordre den traditionelle opfattelse af livet i byen og på landet og debattere, hvorfor flere og flere mennesker ser ud til at foretrække livet på landet og fordelene ved at undslippe storbyens hektiske rammer.

Kom og vær med til at skabe en tankevækkende og inspirerende debat om, hvorvidt det virkelig er “meget federe på landet”!


Tid og sted:
📅 Dato: fredag den 24. maj 2024
⏰ Tid: Kl. 14.00 – 14.45
📌 Sted: Strandtangen, Skive