Lær os at kende

Skivemødet

Hvad er skivemødet?

Skivemødet er to dage med samtaler og meningsudvekslinger. Med den brede vifte af samtaler vil der være noget for alle. Skivemødet er et talerør for at få et ”Danmark i balance”, som skal sætte Midt- og Vestjylland på mediernes landkort og skabe opmærksomhed om alt det positive, der udgår herfra. Det være sig nye initiativer inden for erhverv, bæredygtighed, kultur og oplevelser, såvel som de muligheder, der knytter sig til et liv i uden for ringgaden.

Skivemødet blev startet i 2017 med Foreningen for Branding Skiveegnen og knap 100 regionale virksomheder som initiativtagere. De står nu bag Foreningen for Branding Skiveegnen, så de fremtidige møder er godt forankret i en forening med en meget bred opbakning – og godt rustet til fremtiden.

Skivemødet sætter fokus på Et Danmark i Balance samt skaber debat om det gode liv, der leves uden for de store byer. Alt for meget fokus er i dag rettet på alt det, vi ikke har – i stedet for at fokusere på alle de fantastiske ting, vi har i yderområderne. Det første Skive møde fandt sted 17. – 19. maj 2018 med stor succes, og med stor medieopmærksomhed. Her var var fokus lokalt. I 2019 er fokus nationalt og i 2020 er fokus internationalt.

Netop i disse uger arbejder Foreningen for Branding Skiveegnens bestyrelse, sekretariat og en nedsat styregruppe med at sammensætte det spændende program, indhold og temaer, som skal danne indholdet for Skivemødet, der gennemføres i dagene 12. og 13. maj 2023.

PROJEKTETS ORGANISERING

Foreningen for Branding Skiveegnen er motoren bag Skivemødet og består af en række erhvervsfolk, som ønsker vækst og udvikling i vores landsdel.
Særligt for Skivemødet har bestyrelsen fra Foreningen for Branding Skiveegnen allieret sig med en styregruppe i forhold til talere og PR.

PROJEKTETS FORVENTEDE RESULTATER OG EFFEKTER

Vi forventer at komme i landsdækkende medier og at Midt-og Vestjylland bliver omtalt positivt i en løftet debat om et Danmark i balance, for at nedbryde grænser mellem by og land.

Poul Pedersen, Thise Mejeri, Formand forening for branding skiveegnen
Poul Pedersen, formand
Kurt Nielsen, bestyrelsesmedlem
Michael Madsen, bestyrelsesmedlem
Bertel Gantriis, næstformand
Bo Sundroos, bestyrelsesmedlem

Følg med

Hold dig opdateret på vores sociale medier. Vi deler løbende nye samtaler, aktiviteter du kan opleve, nyheder og videoer med samtaler fra sidste års Skivemødet.

få nyheder direkte i din indbakke

Indtast din mailadresse

FÅ NYHEDER DIREKTE I INDBAKKEN


Vi glæder os til at se dig

to dage med samtaler


Danmark i balance

Vi stræber efter et Danmark i balance.

gratis

Skivemødet har gratis adgang for alle gæster.

Alle er velkomne

Vi byder alle velkommen.