Skivemødet 2024

Madmarkedet

Vinskabt er en vinshop, der sĂŚtter fokus pĂĽ klimabevidsthed og renere produkter. 
“Ved du, hvad du drikker, nĂĽr du drikker vin?”

De fÌrreste ved nok, at ud over druesaften, er der 60-70 tilladte tilsÌtningsstoffer i konventionel vin. Selvom det er en fødevare, sü er der ingen varedeklaration pü vin.

Vinskabt ønsker, at give de vindrikkende danskere en større bevidsthed om, hvad de har af muligheder og pejlemÌrker, hvis de ønsker at trÌffe nogle mere klimavenlige valg ift. vinproduktionen og hvis de ønsker at minimere indtaget af tilsÌtningsstoffer.

Er det svĂŚrt at fĂĽ tid til at sĂŚtte sig ind i det, sĂĽ har vi sikret, at man frit kan købe med god samvittighed fra vores shop. Vi sĂŚlger kun “grønne vine”, hvilket vil sige, at alle vores vine er økologiske, biodynamiske og naturvine. Vi udvĂŚlger nøje producenterne ud fra deres filosofi og tilgang til, hvordan vi passer pĂĽ naturen og hinanden. 

Vi er ogsü pü en mission for at gøre det med vin mindre snobbet og prÌtentiøst. Det skal vÌre en oplevelse tilgÌngelig for alle, at smage pü vin og det hele mü gerne pakkes ind i gavepapir af humor og personlighed. Sü kig endelig forbi vores stand og fü en smagsprøve og en snak.

Følg os pĂĽ Facebook og Instagram – og lĂŚs mere om Vinskabt her:
https://www.vinskabt.dk/