Morgensang med Rasmus Skov Borring

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

Intet Skivemøde uden morgensang. Heller ikke i 2021, hvor Coronaen endelig har sluppet taget så meget, at vi igen kan synge – sammen. Skivemødets anden dag, den 24. september, åbnes ved morgensang med Rasmus Skov Borring, som for to partiledere som gæster.

Oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver i et udvalg af tekster og kompositioner fra Højskolesangbogen – kombineret med fortællinger om sangene. Rasmus Skov Borring inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat, og han vil præsentere både velkendte og nye sange. Kom og syng med og få en god start på dagen.

”Som et af de eneste lande i verden har vi en folkekultur, der synges. En unik tradition, der forener generationer. Man kan ikke synge fællessange alene. Vi er afhængige af hinanden. Vi skal dog ikke tænke og føle det samme – vi træder ind, som dem vi er”, fortæller Rasmus Skov Borring.

PĂĽ scenen fĂĽr Rasmus Skov Borring selskab af Sofie Carsten Nielsen, politisk leder Radikale Venstre og Kristian Thulesen Dahl, formand for Dansk Folkeparti, der begge vil motivere sange, de har et sĂŚrligt forhold til.

”Gamle sange repræsenterer tradition og historie – nyere sange taler ind i tiden. Begge dele er vigtige, så alle generationer kan mærke identifikation” siger Rasmus Skov Borring.

Rasmus Skov Borring (f. 1981) er pianist, komponist og foredragsholder. Han har flere albumudgivelser bag sig og arbejdede i flere ür som komponist sammen med marskens digter, Jens Rosendal. Rasmus Skov Borring modtog i 2019 N.F.S. Grundtvigs Pris for sit arbejde med at formidle fÌllessangstraditionen büde i Danmark og i udlandet. Han er reprÌsenteret med flere nye sange i Højskolesangbogen.

”Jeg er vokset op med Højskolesangbogen, og jeg kan ikke forestille mig et liv uden. I mit arbejdsliv er jeg optaget af, at nye generationer bliver glade for sangskatten og har lyst til at arve den”, fortĂŚller Rasmus Skov Borring, som glĂŚder sig til at besøge Skiveegnen med sit klaver.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_cta h2=””]Tid og sted:

Den 24. september

Kl. 08.45 pĂĽ Strantangen

VĂŚrt:

Rasmus Skov Borring

Deltagere:

Sofie Carsten Nielsen, partileder, Radikale Venstre

Kristian Thulesen Dahl, partiformand, Dansk Folkeparti[/vc_cta][vc_single_image image=”4612″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_single_image image=”4613″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_single_image image=”4614″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]