Skivemødet 2024

Madmarkedet

Good times with Flæng og Damsgaard er en hobbyvirksomhed, stiftet i 2022 af Henrik Damsgaard og Klaus Flæng fra 7830 Vinderup. Tanken bag virksomheden er at skabe gode tider, minder og historier over et godt glas Gin & Tonic af høj kvalitet.

Til Madmarkedet i Skive medbringer vi 4 forskellige af vores gin. Der er mulighed for smagsprøver samt køb af hele flasker. Vi blander vores gin med udvalgte tonic produkter fra Fever – Tree som giver en perfekt balance og kombination imellem Gin og tonic. Kig forbi og lad os skabe Good times.

I vores serie på 5 forskellige gin, findes der smage af Lime, Rabarber, Mango & Mandarin. Vores gin bliver udviklet og produceret i tæt samarbejde med Sønderborg Distillery, og gældende for alle vores gin er, at de er økologiske.

Vi er stolte over, at vi i virksomhedens to årige levetid har kunne donerer store dele af overskuddet til velgørenhed, så som Kræftens Bekæmpelse og Hospitalsklovnene.

Vi gør os mest i ginsmagninger ved private og erhverv. Fortællinger om vores virksomhed, gin og tonic krydret med vittigheder i en uformel tone.

Læs mere om Good Times med Flæng og Damsgaard her:
https://www.facebook.com/Flaengogdamsgaard