Dagens politik

Troels Mylenberg taler med Steffen Damsgaard, Bent Graversen, Louise Schack Elholm, Signe Munk og Inger Støjberg.

Dagens politik

Troels Mylenberg taler med Steffen Damsgaard fra Landdistrikternes FÌllesrüd, Bent Graversen, Formand for udvalget regional Udvikling i regionen, Louise Schack Elholm, minister for landdistrikter, Signe Munk, folketingsmedlem SF og Inger Støjberg, Formand for Danmarksdemokraterne og medlem af Udvalget for Landdistrikter og Øer.

De senere ür har politiske vinde blÌst mod decentralisering af vores samfund, og skiftende regeringer har fremført ambitionen om et Danmark i bedre balance. Men hvordan stür det egentlig til med balancen mellem land og by? Er sammenhÌngskraften egentlig forbedret? Og hvilke politiske initiativer skal der til for at skabe en bedre balance mellem land og by fremadrettet? 

Arealerne i landdistrikterne stür over for et krydspres i forhold til den stigende efterspørgsel pü büde energi, infrastruktur, fødevareproduktion, bosÌtning og natur. Men pladsen er begrÌnset. Sü hvordan prioriterer vi de modsatrettede hensyn samtidig med, at vi sikrer levedygtige landdistrikter? 

Det er noget af det du her i samtalen kan blive klogere pĂĽ.

Følg med

Hold dig opdateret pü vores sociale medier. Vi deler løbende nye samtaler, aktiviteter du kan opleve, nyheder og videoer med samtaler fra sidste ürs Skivemødet.

fĂĽ nyheder direkte i din indbakke

Indtast din mailadresse

FÅ NYHEDER DIREKTE I INDBAKKEN