Peter Nørgaard, Mathilde Falch & Gregers Frederiksen

Christian Degn taler med direktør for Code of Care Peter Nørgaard, sangerinde Mathilde Falch og direktør for Salling Entreprenørfirma Gregers Frederiksen.

Er din virksomhed væredygtig?

Kom og fĂĄ inspiration til, hvordan du sikre dig fremtidens arbejdskraft, og hvad der skal til for at fastholde dine medarbejdere.

Du kommer i dialogselskab med Mathilde Falch, som selv har haft udfordringer i livet og som i dag er en af Danmarks sangstjerner. Du møder Gregers Frederiksen, Salling Entreprenørfirma, som er medlem af byrĂĄdet i Skive og med i Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget – samt Ambassadør i Code of Care Skive. Du hører Peter Nørgaard, Stifter af Code of Care, fortælle om ledelse af en social ansvarlig virksomhed og hvad det giver af omdømmekapital internt sĂĄvel som  eksternt. 

Sammen vil de tre udveksle og udfordre hinanden og os andre i forhold til at sikre fremtidens arbejdskraft, hjælpe mennesker med udfordringer i livet i job og hvordan vi sammen med jobcentret kan udvikle nye veje ind på arbejdsmarkedet.

…og så kan vi være heldige at høre de nyeste sange fra Mathilde Falch. Så kom og vær med til at sætte fremtiden for mennesker med udfordringer, din egen virksomhed og vores fælles velfærdssamfund.

Man er nødt til at blive lukket ind i et fællesskab, hvis man skal finde vej fra psykisk sygdom til en plads i samfundet. Det mener Mathilde Falch, musiker og ambassadør for Landsforeningen SIND, som sætter fokus på at nedbryde tabuerne omkring psykisk sårbarhed. Som ung var hun i psykiatrisk behandling for en spiseforstyrrelse, men fortæller, at det var et fællesskab omkring musik, der reddede hendes liv – mere end behandlingen i sig selv. Derfor besøger hun i dag psykiatriske afdelinger, bosteder og fagkonferencer for at komme i dialog omkring vores fælles ansvar for et samfund, der fungerer som helhed. Hun peger blandt andet på, at de livsvigtige fællesskaber kan etableres overalt, og at der er basis for et større samspil mellem behandlingssystemet, det civile samfund og erhvervslivet. Det fortæller hun mere om, når hun d. 20. maj besøger Skivemødet for at diskutere socialt ansvar, Code of Care, og en tilgang til behandling af psykisk sårbarhed i det danske system, som med sangerens egne ord har plads til forbedring. 

Følg med

Hold dig opdateret på vores sociale medier. Vi deler løbende nye samtaler, aktiviteter du kan opleve, nyheder og videoer med samtaler fra sidste års Skivemødet.

fĂĄ nyheder direkte i din indbakke

Indtast din mailadresse

FĂ… NYHEDER DIREKTE I INDBAKKEN