martin kanstrup

Martin Kanstrup har slået sit navn fast på den danske comedy-scene, hvor han – med afsæt i sin jyske lune og sine sange – giver folk en ’gur awten’.

Nu kan deltagerne på Skivemødet glæde sig til et godt grin lørdag eftermiddag, når Martin Kanstrup går på scenen i selskab med Søren Vester til en snak om livet i Thy – godt krydret med sang, komik og dialekt.

Thyboen og trubaduren Martin Kanstrup
taler med Søren Vester til Skivemødet

Martin Kanstrup har slået sit navn fast på den danske comedy-scene, hvor han – med afsæt i sin jyske lune og sine sange – giver folk en ’gur awten’. Nu kan deltagerne på Skivemødet glæde sig til et godt grin lørdag eftermiddag, når Martin Kanstrup går på scenen i selskab med Søren Vester til en snak om livet i Thy – godt krydret med sang, komik og dialekt.

Det var Mors-sangen, den drillende og kærlige sang til Morsingboerne, der for alvor gjorde Martin Kanstrup populær. Musikken har altid været en del af Thyboens liv, og guitaren er en fast følgesvend, når sangeren og komikeren turnerer landet tyndt med sine populære shows. Guitaren er selvfølgelig med, når Martin Kanstrup møder Søren Vester på Skivemødet om emnet ’Musik og snak fra udsigtsdanmark’.

Hverdagen i Thy tilsat Kanstrup-humor

Han er blevet kaldt den nye Hausgaard, for Martin Kanstrup har büde en bred dialekt, sjove historier og rødder i det nordvestjyske. Sangene og fortÌllingerne er autentiske og fulde af jysk lune, og med afsÌt i sit eget mandeunivers laver komikeren sjov med büde mÌnd og kvinder, sü vi kan grine af os selv og af hinanden.

Inspirationen til sine shows får Martin Kanstrup fra sit liv og hverdagen i Thy. Her lever han – ifølge ham selv – bare som en helt almindelig mand med sin kone og deres to børn og passer sit job som musiklærer. Livets små og store udfordringer tilsætter han en god portion af sin helt særlige Kanstrup-humor, og de sjove fortællinger bliver til melodiøse hverdagsanekdoter, når de bliver akkompagneret af guitaren.

Sang og guitar i bryggerset blev til solokarriere og tusindvis af følgere

Allerede som dreng spillede Martin Kanstrup i et band, og som voksen har han vÌret forsanger i et festband. Solokarrieren tog for alvor fart under nedlukningen i 2020, for her begyndte Martin Kanstrup at sende live pü Facebook fra sit bryggers. Thyboen blandede komik og musik i en skøn cocktail, og hans sjove fortÌllinger og sange blev hurtigt populÌre.

Siden dengang er fanskaren vokset støt, og i dag har Martin Kanstrup omkring 100.000 følgere tilsammen pü Facebook og Instagram, hvor han rundhündet deler ud af sin jyske lune.

I 2022 begyndte Martin Kanstrup at turnere med sine liveshows, og komikerens popularitet har sendt ham op pĂĽ de store kulturscener rundt om i hele landet, hvor han har optrĂĽdt med sine shows Thybo or not Thybo og TrĂŚls.

Der er lagt an til en time i forrygende selskab, når Martin Kanstrup og Søren Vester går på scenen i samtalen ’Musik og snak fra udsigtsdanmark’ på Skivemødet lørdag den 25. maj 2024.

Om Martin Kanstrup

  • Aktuel med sit show TrĂŚls, hvor han optrĂŚder for fulde huse.
  • Hans første landsdĂŚkkende show, Thybo or not Thybo, gav udsolgte huse landet over.
  • Komiske forbilleder: De Nattergale & Niels Hausgaard.
  • Aktiv pĂĽ sociale medier: Facebook og Instagram.
  • Har vĂŚret forsanger i bandet Like2Dance.
  • MusiklĂŚrer pĂĽ Skyum IdrĂŚtsefterskole.
  • Født og opvokset i Thy, bor i dag i Snedsted med sin kone og to børn.

Følg med

Hold dig opdateret pü vores sociale medier. Vi deler løbende nye samtaler, aktiviteter du kan opleve, nyheder og videoer med samtaler fra sidste ürs Skivemødet.

fĂĽ nyheder direkte i din indbakke

Indtast din mailadresse

FÅ NYHEDER DIREKTE I INDBAKKEN