MADS & A-HOLDET

Dilemma-knuseren Mads Steffensen er tilbage på scenen med dette års fremragende A-hold, bestående af musiker Søren Rasted, TV-vært Lisbeth Østergaard og komiker Simon Jul

MADS & A-HOLDET ER TILBAGE PÅ SKIVEMØDET

Mads Steffensen er nok Danmarksmester i at høre på folks dilemmaer – og forsøge at løse dem. I over 20 år har han sammen med et sammensat panel debatteret mange 1000 lytteres problemer – med alt fra onde svigermødre, utro partnere, dårlige naboer, konflikter på arbejdspladsen osv. Med sig har han altid et fremragende panel af forskellige kendte danskere, der på bedste vis forsøger at komme med den rigtige løsning.

Mads gæstede Skivemødet i 2023 sammen med Nicolai Kopernikus, Anne Stampe, og Søren Vester, og med et fyldt telt fik han sammen med panelet debatteret forskellige dilemmaer indsendt til Skivemødet.

Lørdag den 25. maj er han tilbage med endnu et fremragende A-hold – klar til at løse dit problem
Med sig på scenen har han; komiker og kok Simon Jul, TV-vært og selvstændig influencer Lisbeth Østergaard samt producer og musiker, fra bl.a. Aqua, Søren Rasted.

Vi er superglade for dette stærke panel, der med forskellige kompetencer vil debattere de spørgsmål, der kommer ind, som gerne må omhandle emner under emnet ”Et Danmark i balance”.

Har du et dilemma som A-Holdet skal debattere ? Så send det til info@skivemoedet.dk . Det skal gerne omhandle fra- og tilvalg af bosætning , livet i de mindre byer, eller dilemmaer omkring at bo i de mindre byer.

Følg med

Hold dig opdateret på vores sociale medier. Vi deler løbende nye samtaler, aktiviteter du kan opleve, nyheder og videoer med samtaler fra sidste års Skivemødet.

få nyheder direkte i din indbakke

Indtast din mailadresse

FÅ NYHEDER DIREKTE I INDBAKKEN