Madmødet
Claus Meyer smager på lokale fødevarer. Han får besøg af Poul Pedersen, Thise Mejeri, Kristian Borbjerggaard, Venø Seafood, John Smith, Staarup Haandbryg, Bertel Hestbjerg, Hestbjerg Økologi og Jakob Stjernholm, Thy Whisky.
Madmødet i Skivemødet får besøg af en af Danmarks mest kendte og succesfulde fødevareiværksættere Claus Meyer.
Denne formiddag vil han blive præsenteret for en række lokale kvalitets fødevarer. Han får besøg af Poul Pedersen, Thise Mejeri, Kristian Borbjerg, Venø Seafood, John Smith, Staarup Haandbryg og Bertel Hestbjerg, Hestbjerg Økologi
Med fødevarer i fokus kan vi lørdag d. 21. maj møde en række lokale madkunstnere på Skivemødet, som er indbudt til diskussion og meningsudveksling.
Følg med
Hold dig opdateret på vores sociale medier. Vi deler løbende nye samtaler, aktiviteter du kan opleve, nyheder og videoer med samtaler fra sidste års Skivemødet.