Gastronomi og lokale fødevarer

Madmødet og DestinationLimfjorden gæster Skivemødet med yderst vigtige samtaler om gastronomi og lokale fødevarer.

Jan Olsen
Kenneth Toft Hansen
Rasmus Overgaard Kardyb
Svend Bonde

Gastronomi og lokale fødevarer

Samtalen moderes af TV-vært Georg Julin.

Gavner gastronomi og gode spiseoplevelser et område? og Hvordan drager vi fordel af Skiveegnens unikke råvarer? Først vil Kenneth Toft Hansen, Ejer af Svinkløv Badehotel og tidligere vinder af Bocuse d’Or i en samtale med Adm. direktør Jan Olsen for Visit Denmark vende perspektiver på, hvordan gastronomi og gode spiseoplevelser kan gavne et område.

Herefter vil bl.a. Rasmus Overgaard Kardyb fra Restaurant Limfjordens Hus og Svend Bonde fra GLYNGØRE SHELLFISH & ØSTERSBAR – DANISH OYSTER BAR dele deres perspektiver på, hvordan vi drager fordel af Skiveegnens unikke råvarer.  

Inden samtalerne serveres egnens bedste muslinger fra GLYNGØRE SHELLFISH & ØSTERSBAR – DANISH OYSTER BAR. De serveres med øl brygget på friske Limfjordsøsters til de glade tilhørere.

Du kan læse mere om Madmødet på www.madmodet.dk.

Følg med

Hold dig opdateret på vores sociale medier. Vi deler løbende nye samtaler, aktiviteter du kan opleve, nyheder og videoer med samtaler fra sidste års Skivemødet.

få nyheder direkte i din indbakke

Indtast din mailadresse

FÅ NYHEDER DIREKTE I INDBAKKEN