Danmark i balance

Mette Frederiksen, statsminister og Søren Gade, tidl. Minister taler om forsvarsforbehold, Danmark i balance og et liv som politiker

To af landets mest markante politikere, statsminister Mette Frederiksen (Soc.dem.) og EU-parlamentariker Søren Gade (Venstre), giver deres vurdering af det kommende forsvarsforbeholds-valg, samt hvorfor det er vigtigt, at danskerne – ifølge dem – stemmer ja. I en samtale med Klaus Knudsen Pedersen fra TV MIDTVEST kommer de også til at sætte ord på, hvor meget Danmark-i-balance-spørgsmålet kan og skal fylde i dansk politik. Mette Frederiksen er aalborgenser. Søren Gade kalder sig vestjyde med stort V. Er socialdemokraten og venstremanden gode nok til at huske, hvor de kommer fra’? Og hvordan trives de hver især i den politiske verden, de har været en del af, siden de begge to første gang blev valgt til Folketinget i 2001?

Følg med

Hold dig opdateret på vores sociale medier. Vi deler løbende nye samtaler, aktiviteter du kan opleve, nyheder og videoer med samtaler fra sidste års Skivemødet.

fĂĄ nyheder direkte i din indbakke

Indtast din mailadresse

FĂ… NYHEDER DIREKTE I INDBAKKEN