Søs marie serup & henrik Qvortrup

Klaus Knudsen Pedersen taler med Søs Marie Serup, pressechef og politisk kommentator og Henrik Qvortrup, tidligere chefredaktør hos Ekstra Bladet

Dansk politik – Behind the Scenes

Hvornår kommer folketingsvalget? Det bliver spørgsmålene, som vil blive stillet når politisk kommentator Søs Marie Serup og tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup giver et interessant indblik i, hvad der lige nu er op og ned på Christiansborg. Hvordan er formen i henholdsvis rød og blå blok – og hvilken rolle vil Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne komme til at spille i en kommende folketingsvalgkamp? Hvor meget mere har den nuværende regering, den vil nå – hvilke politiske initiativer kan vi forvente? Og bliver Danmark-i-balance-spørgsmålet også et reelt et tema frem mod og efter næste valg?

Mens danskerne diskuterer de forestående konklusioner i Minksagen, og kun kan gisne om, hvornår der udskrives valg til Folketinget, så har andre fingrene stukket langt dybere i jorden under Christiansborgs mure. Politisk kommentator Søs Marie Serup og tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup gæster Skivemødet d. 20. maj kl. 14:00 for at kigge i den politiske krystalkugle, og give deres bud på en række store spørgsmål omkring dansk politik. Moderator for samtalen, redaktør og programvært Klaus Knudsen Pedersen, fortæller at han ser frem til samtalen med de to erfarne analytikere, og glæder sig til at være kanal for et fokus på den aktuelle og fremtidige situation inden for dansk politik. Her får vi bl.a. gæsternes bud på, hvad danskerne skal forberede sig på i det kommende år inden for dansk politik. Vi skal høre om formen i rød og blå blok, og hvornår Mette Frederiksen mon trykker på valgknappen.

Følg med

Hold dig opdateret på vores sociale medier. Vi deler løbende nye samtaler, aktiviteter du kan opleve, nyheder og videoer med samtaler fra sidste års Skivemødet.

fĂĄ nyheder direkte i din indbakke

Indtast din mailadresse

FĂ… NYHEDER DIREKTE I INDBAKKEN