Program

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Skivemødet 2019. I år udfolder programmet sig primært tre steder – på Jenle, Posthustorvet og Skive havn.

Følg med her på siden og på Skivemødets Facebook-profil, hvor vi løbende offentliggør programpunkterne. Indtil videre kan vi afsløre følgende:

Jenle

Igen i år mødes landets spidser i Jeppe Aakjærs gamle kunstnerhjem for at diskutere, hvordan vi får skabt et Danmark i balance. Denne gang brydes meningerne over to dage – fra fredag den 3. maj om formiddagen til lørdag den 4. maj om eftermiddagen. Blandt andet bliver der mulighed for at opleve formanden for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen-Dahl, næstformand i Socialdemokratiet, Mogens Jensen, forfatter og debattør, Knud Romer, chefredaktør, Lisbeth Knudsen, tv-vært og arkitekt, Ane Cortzen, og mange flere.

Posthustorvet

Torsdag den 2. maj sætter Jobcenter Skive og Code of Care fokus på arbejdskraft og rekruttering. Rammen er et helt nyt initiativ under navnet Skive Jobfestival. Målet er at hjælpe det lokale erhvervsliv med at finde kvalificeret arbejdskraft og hjælpe ledige i job. På Skive Jobfestival kan alle virksomheder, som har fokus på rekruttering af arbejdsgraft – nu eller i fremtiden – møde kommende medarbejdere. På festivallen bliver virksomheders rekrutteringsbehov nemlig matchet med ledige og potentielle jobskiftere.

Fredag den 3. maj er Skive-samtalerne i højsædet, hvor der vil blive snakket grøn omstilling, iværksætteri, forbedring af infrastrukturen og helt generelt om, hvordan vi får skabt et Danmark i balance.

Skive Handel holder desuden Open By Night om fredagen med masser musik, liv i gaden og gode shoppingmuligheder.

Skive Havn

Lørdag fejres 150 års jubilæet for Skive Havn på hele havneområdet, hvor hele havnen fyldes med musik og hygge for hele familien. De omkringliggende virksomheder åbner dørene og der skabes et kreativt telt hvor der inviteres indenfor til at se nærmere på egnens kunsthåndværkere.

Overalt på havnen vil der være sjove aktiviteter, både på land og på vand for både børn og voksne.