COVID-19 sikkerhed

VELKOMMEN TIL ET TRYGT SKIVEMØDET

VI PASSER PÅ HINANDEN!

Livestreaming af alle aktiviteter

Under dette års Skivemødet bliver alle vores aktiviteter livestreamet, så du kan være med på afstand og uden risiko – uanset hvor i landet du befinder dig, og det er naturligvis helt gratis. 

Hos Skivemødet tager vi din sikkerhed meget alvorligt. 

Vi passer på hinanden

På Skivemødet er tryghed for vores besøgende, talere og personale højeste prioritet. Derfor bliver Skivemødet 2020 som udgangspunkt live streamet på flere forskellige kanaler, med mulighed for 100 fysisk tilstedeværende gæster. Disse 100 pladser kræver tilmelding her og vi følger naturligvis situationen og myndighedernes anbefalinger tæt. Derfor har vi indført en række nye COVID-19-tiltag, der sikrer, at dit fysiske besøg på Skivemødet er trygt og sikkert.

Mundbind og håndsprit er tilgængeligt på Skivemødet

Vi har valgt, at mundbind og håndsprit vil være tilgængelige for alle deltagere, talere og personale under Skivemødet. Vi har i forvejen stort fokus på antal, afstand og hygiejne, og mundbindet og håndsprit bliver således et supplement for dette.

Mundbindene er 3-lags type IIR der beskytter både bæreren og omgivelserne mod smitte og lever op til gældende krav fra sundhedsmyndighederne. Læs mere om vores mundbind her.

Vi arbejder ud fra et sikkerhedsprincip, hvor det gælder om at vi skal passe godt på hinanden.

Tilmelding er nødvendig

Vi har indført tilmelding til alle Skivemødets aktiviteter, for at sikre vi ikke bliver for mange deltagere ift. forsamlingsforbuddet.

Hvis uheldet skulle være ude, og en deltager er smittet med COVID-19, kan vi give deltagerne besked via mail og telefon – som tastes ind under hver tilmelding.

Tilmeld dig begivenhederne her.

Hent Smittestop app’en

Til at understøtte den trygge oplevelse opfordrer vi alle, der færdes på Skivemødet til at downloade appen smitte|stop, som hjælper os til at passe på hinanden, deltage aktivt i smitteopsporingen og være med til at forhindre udbredelsen af COVID-19.

Sygdom og test

Vi opfordrer til at følge myndighedernes anbefalinger. Mød derfor ikke op, hvis du har symptomer på sygdom, og har du været i områder, hvor der kan være potentiel risiko for smitte, anbefaler vi, at du lader dig teste for COVID-19 inden fremmøde.